Τρύγος από το τμήμα ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ

Οι καταρτιζόμενοι του τμήματος ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ξεκίνησαν τη νέα χρονιά με το μάζεμα της νέας σοδειάς  και το πάτημα των σταφυλιών που παρήγαγαν στο αμπέλι που μας παραχώρησε για τη διεξαγωγή των εργαστηριακών μαθημάτων η κα Μωυσιάδου Καίτη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Είμαστε σε αναμονή και των τελικών προϊόντων κρασί και τσίπουρο από το « Κτήμα Ι.Ε.Κ. Καστοριάς».

Όλα αυτά έγιναν χάρη στην ευγενική παραχώρηση της κας Μωυσιάδου και φυσικά με τον κόπο, τις γνώσεις και τον ζήλο που έδειξαν οι καταρτιζόμενοι και οι εκπαιδευτές του Ι.Ε.Κ.

Καστοριάς