Παρουσίαση τυροκομικων στην Βλάστη με συμμετοχή του ΔΙΕΚ Καστοριάς

Το Δημόσιο ΙΕΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ στην παρουσίαση τυροκομικων στην Βλάστη. Συγχαρητήρια στον Σύλλογο του χωριού, τον εκπαιδευτή κ. Καρυπιδη…. Σάββα και στους καταρτιζομενους του Γ’ εξαμήνου της ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης και αυριανούς σεφ

Ευχαριστήριο για χορηγία

Η Διεύθυνση το προσωπικό, οι εκπαιδευτές και οι καταρτιζόμενοι της ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef) ευχαριστούν θερμά: Τα Πολυκαταστήματα Μουμουλίδης: για την χορηγία σκευών με σκοπό την πραγματοποίηση εκ μέρους των καταρτιζόμενων των εργαστηριακών τους μαθημάτων και τη Περισσότερα…

Τρύγος από το τμήμα ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ

Οι καταρτιζόμενοι του τμήματος ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ξεκίνησαν τη νέα χρονιά με το μάζεμα της νέας σοδειάς  και το πάτημα των σταφυλιών που παρήγαγαν στο αμπέλι που μας παραχώρησε για τη διεξαγωγή των εργαστηριακών μαθημάτων η κα Μωυσιάδου Καίτη Περισσότερα…

Ευχαριστήριο για χορηγία

Η Διεύθυνση το προσωπικό, οι εκπαιδευτές και οι καταρτιζόμενοι της ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef) ευχαριστούν θερμά: τον Παραγωγό Πτηνοτροφικών Προϊόντων Χρηστίδη Αναστάσιο: για την χορηγία αυγών με σκοπό την πραγματοποίηση εκ μέρους των καταρτιζόμενων των εργαστηριακών τους Περισσότερα…

Ευχαριστήριο για χορηγία

Η Διεύθυνση το προσωπικό, οι εκπαιδευτές και οι καταρτιζόμενοι της ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef) ευχαριστούν θερμά: τον Παραγωγό Πτηνοτροφικών Προϊόντων Χρηστίδη Αναστάσιο: για την χορηγία αυγών με σκοπό την πραγματοποίηση εκ μέρους των καταρτιζόμενων των εργαστηριακών τους Περισσότερα…